Jag vet ärligt talat inte vad som är fel med mig. Men något är det onekligen som står på. Jag har haft så sjukt ont i ryggen de senaste veckorna att jag knappt klarar att stig ur sängen på mornarna. På allvar alltså så illa. Det som är konstigt är att jag inte kan dra mig till minnes att jag hittat på eller tagit mig för något som kan ha orsakat denna infernaliska ryggsmärta. Jag har inte lyft några piano, deltagit i några mästerskap i tyngdlyftning eller fått en fallande istapp av modell större i ryggen när jag varit ute och gått. Det finns helt enkelt ingen som helst logisk förklaring till det. Jag jobbar inte på någon flyttfirma jag jobbar ju på kontor. I och för sig kanske det kan bero på att jag sitter böjd över min dator i någon konstigt vinkel när jag jobbar. Sådant kan ju ställa till saker riktigt ordentligt om det vill sig illa. Frågan är bara vad jag ska göra åt saken. Just nu lutar jag mest på att leta upp något institut som är riktigt bra på massage Stockholm (jag gillar massage). Fast har jag otur så kan hela ryggsituationen vara så illa att jag behöver ännu mer avancerad hjälp; kiropraktor, sjukgymnastik, specialstolar, en ny och individuellt utformad säng och så vidare. Hoppas verkligen inte att det ligger till så.